Sivun alasivut:

Saapumisohjeet Ympäristövakuutuskeskukseen kokousvieraille

Hyvä kokousvieras, Itämerenkatu 11–13 sijaitsee Ruoholahdessa lähellä Helsingin keskustaa. Toimistollemme on erittäin helppo tulla esimerkiksi julkisilla liikkumisvälineillä. Toimitalon pääovi sijaitsee rakennuksen sisäpihalla, ja käynti pihalle on Itämerenkadun puolelta.

Metrolla: Toimistomme sijaitsee Ruoholahden metroasemaa vastapäätä. Metromatka Helsingin keskustasta (esim. Rautatieasemalta) kestää muutaman minuutin.

Bussilla: Bussi 22 pysähtyy lähelle toimistoamme. Saapuessasi bussilla jää pysäkillä Ruoholahti (M) (Itämerenkatu 19).

Raitiovaunulla: Raitiovaunuilla 7, 8 ja 9 pääsee lähelle toimistoamme. Saapuessasi raitiovaunulla 8 jää pysäkillä Ruoholahti (M) (Itämerenkatu 19). Raitiovaunujen 7 ja 9 pysäkki on nimeltään Länsilinkki (Ruoholahdenranta).

Kävellen matka on noin 2 kilometriä Rautatieasemalta.

Pyörällä: Vierailijoiden käytössä olevat polkupyörien runkolukitustelineet sijaitsevat Itämerenkatu 11–13:n sisäpihalla. Kaupunkipyörien pysäköintialue sijaitsee Itämerentorilla aivan toimitalomme vieressä.

Autolla: Itämerenkatu 11–13 sisäpihalla on vierailijoille 10 maksutonta autopaikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin. Ilmoita auton rekisterinumero, vierailukohde ja vierailun kesto talon vastaanottoon. Mikäli paikat ovat täynnä, maksullista parkkitilaa löytyy kiinteistön vieressä sijaitsevasta Ruohoparkista. Siihen pääsee ajamaan joko Itämerenkatu 7–9 sisäpihalta tai Porkkalankadulta.